Hyötytietoa

Remonttiaiheista hyötytietoa

Keräämme tänne tekstejä ja artikkeleja remontoinnista, sen teettämisestä ja remontin tekemisestä. Kannattaa tutustua, remontin teettäminen saattaa selkeytyä kummasti!

Julkaisemme uudet artikkelit vastedes Facebookissa tai Blogissamme, käy kurkkaamassa!

Kotifixi-ketju laajenee vauhdilla - Remonttiapua koteihin ja työtä tekijöille

Miten löytää hyvä remonttimies? Alan maine on kärsinyt remonttijutuista, joissa kaikki menee pieleen. Moni saattaa omalla kohdallaan miettiä remonttia pitkäänkin, ennen kuin uskaltaa edes aloittaa tarjousten kyselyn. Lue lisää... (Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehti 01.02.2012)

Jo on palvelua -kokoa moottorisahasi itse!

Ikea-ilmiö on opettanut suomalaiset ostamaan mukisematta lähes kaikki tuotteet, jotka vain on mahdollista myydä pakattuina osissa. Jossain tulee kuitenkin raja vastaan. Millaisiin tapauksiin kuluttaja-asiantuntijat ovat törmänneet? Lue koko juttu.
(Taloussanomat 31.1.2012)

Keittiöremontin 10 tärkeintä vinkkiä

Keittiötieto.fi keräsi yhteen kymmenen tärkeintä vinkkiä, millä välttää keittiöremontin pahimmat sudenkuopat. Lähteinä toimivat kansainväliset rakennussivustot ja niiden remonttineuvonta.

Hanskat tiskiin vai vasara käteen?

Mitä suomalaiset ajattelevat kotiensa kunnossapidosta ja korjaamisesta. Korjausrakentaminen koskettaa yhä useampaa asukasta, omakotitalon omistajaa ja taloyhtiötä. Ympäristöministeriö tutki asunnon- ja omakotitalon omistajien tietotaitoa sekä asenteita suhteessa kotiensa kunnostamiseen. Tutkimuksen kohderyhmänä oli omistusasunnossa asuvat suomalaiset. Lue tutkimuksen yhteenveto tai tutustu Ympäristöministeriön Korjaustieto.fi -portaaliin.

Ei mennyt niin kuin tv:n sisustusohjelmassa

Siirretään seinä, puhkaistaan ovi, vaihdetaan keittiönkaapit ja laatat ja maalataan koko asunto. Television sisustusohjelmissa koti pannaan uuteen uskoon sutjakkaasti. Rakennusalan ammattilaisten mukaan monella onkin epärealistinen kuva siitä, miten helposti ja halvalla oikeasti remontti hoituu. Katso, millainen on todellisuus – miksi remontit menevät pieleen. (Taloussanomat 10.10.2011)

Muita artikkeleita: