Remonttihuoli pois!
Etusivu » Remonttipalvelut » Remonttihuoli pois

remontti, saunaremontti, keittiöremontti

Stressaako remontin suunnittelu? Mitä pitäisi tehdä? Miten? Kuka sen tekisi? Tekisi mieli uudistaa kotia, muttei millään ehtisi suunnitella ja etsiä ja säätää...

Mielenrauha remontin suhteen on helpottava tunne; tietää että projekti on hyvissä käsissä ja etenee hallitusti hyvän remonttimiehen johdolla. Itse voi sitten hyvällä mielellä odottaa valmista lopputulosta.

Remonttihuoli pois 33:ssa sekunnissa!

Ai miten? Olemme havainneet että keskimäärin 33:n sekunnin puhelun jälkeen asiakas on ehtinyt kertoa remonttitarpeensa ja Kotifixin Remonttimestari on ehtinyt sanoa "Kyllä se hoituu". Näin nopeasti on suurin remonttihuoli taltutettu ja voidaan sopia ensimmäinen tutustumiskäynti.

Esimerkki puhelusta:

KF: Kotifixi, päivää.
AS: Tässä on Tiina Heikkinen, päivää. Tiedustelen remonttiasiaa, kun ollaan sellasta tässä ajateltu. Löysin kotisivunne netissä ja päätin soittaa.
KF: Päivää vaan. Minkäslaista remonttia teilllä olisi mielessä?
AS: No, ollaan tähän meidän rivitalokolmioon jo pidempään mietitty pintaremonttia sekä saunan lauteita. Tapetointia makkariin ja uusi laminaattilattiakin kiinnostaa. Saunassa kaikki pinnat ja lauteet menisi uusiksi, kiuas myös. Aika kauan ollaan mieheni kanssa asiaa mietitty, mutta ei vaan olla saatu aikaiseksi, olevinaan kiirettä ja sellasta. Nyt kuitenkin olisi tarkoitus se toteuttaa. Teettekös te tällaisia hommia?
KF: Toki, kyllä tuo meiltä hoituu.
AS: Ahaa, hienoa. No, tuota, mitenkä tässä pitäisi edetä?
KF: Ihan ensin me tullaan paikan päälle ja katsotaan yhdessä, millaisen remontin haluaisitte.
AS: Okei, se sopii hyvin, milloin pääsisitte käymään?
KF: Vaikka torstaina, puoli viiden aikaan, jos se teille sopii?
AS: Sopii hyvin, tervetuloa!
KF: Kiitos, nähdään silloin.

Soita heti lähimpään Kotifixiin ja kellota oma aikasi!

 

HYVÄ REMONTTIMIES LÄHELLÄ KOTIASI

Kotifixiltä helppo remontti kotiisi (keittiöremontti, pintaremontti, saunaremontti, maalaus, tapetointi, pikkukorjaukset, asennus, piharakennukset, takkasydän, terassi) näissä kaupungeissa ja lähialueilla: Turku, Naantali, Raisio, Pieksämäki, Kangasniemi, Masku, Pori, Rauma, Eura, Säkylä, Järvenpää, Tuusula, Nurmijärvi, Kouvola, Luumäki, Kuopio, Siilinärvi, Nilsiä, Tampere, Kangasala, Valkeakoski, Orivesi, Lahti, Hollola, Turku, Raisio, Naantali,  Kaarina, Salo, Forssa, Jokioinen, Lohja, Uusikaupunki, Raasepori, Raseborg, Inkoo,Tammisaari, Ekenäs, Nummi-Pusula, Hanko, Kirkkonummi, Kotka, Hamina, Loviisa, Jyväskylä, Seinäjoki, Vaasa, Littoinen, Lieto, Joutsa.

Tutustumiskäynti

Ensin kannattaa tutustua, eikö vain?

Tutustumiskäynnillä näette keitä olemme ja kuulette miten to...
Lue lisää »

Saunaremontti

Saunaremontti suunnitteilla?

Kanssamme on helppo asioida! Soita meille, niin sovitaan tutustumiskäynti! Lue lisää »