Keittiöremontti
Etusivu » Remonttipalvelut » Isommat remontit » Keittiöremontti

Keittiöremontti -kalusteet & asennus

Toteuta keittiöremontti meidän kanssamme, se on helppoa, huoletonta ja edullista. Saat henkilökohtaisen kokonaispalvelun yhdeltä ja samalta henkilöltä!

Keittiökalusteet suoraan asentajalta -helpompaa & halvempaa!

Jos saisit valita, kumman ostat mieluummin: keittiökalusteet hyvältä remonttimieheltä vaiko remonttimiehen keittiökauppiaalta? Niin, mekin uskomme ensimäiseen vaihtoehtoon.

Meiltä todella saatte ensisijaisesti hyvän remonttimiehen, joka sitten tarjoaa monipuolista ja laadukasta keittiökalustemallistoa asennettuna,  hyvin kilpailukykyiseen hintaan. Keittiön suunnittelu, mittojen ottaminen, vanhan purku, kalusteiden toimitus, asennustyöt, loppusiivous. Kaikki yhden ja saman henkilön kanssa, suunnittelusta siivoukseen. Meillä myyjä ja asentaja on sama mies!

Keittiöremontin toteutus - REDi kalusteremontti

Me myymme REDi keittiökalusteita. Tutustu tästä tarkemmin REDi kalusteisiimme ja koko nerokkaaseen konseptiimme. REDi on erilainen!

Onko remontin ostaminen sinulle tuttu juttu?

Varsinkin niille, jotka eivät itse osaa remontoida, voi remontin ostaminen aiheuttaa epävarmaa oloa, koska liikutaan niin vierailla vesillä. Teimme avuksesi yksinkertaisen pikaoppaan, jonka nimeksi tuli Remonttiresepti. Maksuttomassa oppaassa käydään läpi remontin teettämisen vaiheita tiivistetysti ja käytännönläheisesti. Saat sen kätevästi suoraan sähköpostiisi. Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon ja paina nappia, niin opas saapuu muutamassa hetkessä.

Sähköposti *

Hyötytietoa

Remonttiaiheista hyötytietoa

Keräämme tänne tekstejä ja art...
Lue lisää »

Saunaremontti

Saunaremontti suunnitteilla?

Kanssamme on helppo asioida! Soita meille, niin sovitaan tutustumiskäynti! Lue lisää »