CLASSIC lauteet

Classic laudepaketti

Sun Saunan Classic-malliston lauteissa on mukavaa pyöreyttä sekä silmää ja ihoa hivelevää pehmeyttä. Kaarilistat jatkavat selkänojan vaakasuoria linjoja myös kulmissa. Lauteet sopivat sekä pieniin että suuriin saunatiloihin.

L- ja U-malliset lauteet ovat olleet suosituimpia ratkaisuja kautta aikojen. Lauteissa on ajatonta ja selkeälinjaista designia, joka luo saunaan rauhallista ja rentouttavaa tunnelmaa. Kaareva ja ergonomisesti oikein muotoiltu kulmaselkänoja antaa miellyttävän tuen selälle. Lauteiden turvallisuutta lisäävän väliritilän ansiosta pieninkään saunoja ei pääse putoamaan lauteiden alle. Classic lauteet on helppo pitää sauna puhtaana, sillä kaikki lauderallit ovat irrotettavia. Myös alalauderallit voidaan siivottaessa nostaa pois paikoiltaan.

Laudepaketin toimitussisältö

Classic-mallisto:
Laude: lämpöhaapa 90mm, tervaleppä 90 mm, lämpöleppä 90 mm, tuija 90 mm, lämpömagnolia 90 mm
Paneeli: lämpöhaapa 15*90 stp tai tervaleppä 15*90 stp
Laudekuituvalaisin tai kattovalaisin

Lauteiden suunnittelu & asennus kätevästi

Lauteiden suunnittelu, mittojen ottaminen, vanhan purku, lauteiden toimitus, asennustyöt, loppusiivous. Ja tietenkin kaikki muu remontointi.
Kaikki yhden ja saman henkilön kanssa, suunnittelusta siivoukseen. Kutsu meidät tutustumiskäynnille, niin olet jo askelen lähempänä uutta saunaasi!

Kiinnostuit? Pyydä meidät käymään, niin aloitetaan suunnittelu.