RELAX lauteet

Relax laudepaketti

Sun Saunan uusi laudemallisto on nimeltään Relax. Laudemallisto on hyvin pelkistetty, linjakas ja selkeärakenteinen.

Sun Sauna Relax-laudemallisto sopii hyvin moderneihin kylpyhuone- ja saunakokonaisuuksiin.  Muotokieli on hyvin pelkistettyä ja aikaa kestävää.  Ilmeensä Relax-mallisto saa normaalia leveämmästä laudemateriaalista, leveydet ovat 120-190 mm. Istuin- ja jalkalauteessa leveä laudelauta pituussuuntaan asennettuna synnyttää positiivisesti massiivisen vaikutelman. Mitä isompi saunatila, sitä upeampi vaikutelma syntyy.

Tällä hetkellä suositaan tummaa puupintaa lauteessa.  Lämpökäsitellystä puusta löytyy tummanruskeita sävyjä, joita voi öljyämällä vielä syventää. Jättiläistuija on sävyltään kauniin ruskea ja hyvin eläväpintainen. Värit yhdistyvät hyvin nykyisin tarjolla oleviin laattaväreihin kuten  kiiltovalkoisiin, mustiin ja moniin ruskeisiin sävyihin.

Relax-mallistosta löytyvät niin perinteiset suorat kuin L-, U- ja vastakkainistuttavatkin mallit.

Laudepaketin toimitussisältö

Relax-mallisto:
Laude: tervaleppä 120 mm, lämpöhaapa 120 mm, lämpöleppä 120mm, tuija 140 mm, lämpömagnolia180 mm
Paneeli: lämpötervaleppä 15*120 sts, lämpömagnolia 15*145 sts
Laudekuituvalaisin tai kattovalaisin

Lauteiden suunnittelu ja asennus kätevästi

Lauteiden suunnittelu, mittojen ottaminen, vanhan purku, lauteiden toimitus, asennustyöt, loppusiivous. Ja tietenkin kaikki muu remontointi.
Kaikki yhden ja saman henkilön kanssa, suunnittelusta siivoukseen. Kutsu meidät tutustumiskäynnille, niin olet jo askelen lähempänä uutta saunaasi!

Kiinnostuit? Pyydä meidät käymään, niin aloitetaan suunnittelu.