Suunnittele itse
Etusivu » Tuotemyynti » Piharakennukset » Minkälaisen tarvitset?

Valmis piharakennus -tarpeesi mukaan

Tarpeisiinne mitoitettuna, paikan päällä rakennettuna!

Minkälaisen piharakennuksen tontillesi tarvitset? Sinä sen parhaiten tiedät -miksipä siis tyytyisit muunlaisiin!

PIHA-konseptimme avulla voit saada tontillesi juuri sellaisen rakennuksen, joka täyttää käyttötarpeesi sekä istuu tontin maisemaan. Me rakennamme juuri sellaisen kuin sinä haluat. Toiveidesi piharakennus räätälöitynä, "avaimet käteen"! Saatavilla myös mökille.

Suunnittele itse oma piharakennuksesi
piharakennukset_piharakennus 2


Voit itse suunnitella rakennuksen tarkastikin tai pyytää meitä tekemään valmiin ehdotuksen sinun tarpeidesi pohjalta. Saatavilla myös kotipihaan.  Vaja, Varasto, Grillikatos, Puucee, Liiteri, Puuvaja, Autokatos, Kesäkeittiö, Vierashuone, Viherhuone...


Luonnostele itse ja pyydä tarjous!

Ehkä sinulla on jo ajatus PIHArakennuksestasi? Kerro siitä pääpiirteittäin yhteydenottolomakkeella, niin me otamme sinuun yhteyttä. Kerro esim.: käyttötarkoitus, pohjan mitat, katon tyyppi ja materiaali, maalaustarve, eristystarve, maapohjan laatu tms.

Huom: Myydään ainoastaan valmiiksi rakennettuna, ei osina.


Vertaa Hintaa & Laatua & Helppoutta!


Laatu
PIHArakennukset rakennetaan kunnon tavarasta, paikan päällä. Niissä on tukeva runkorakenne,  vahva seinälaudoitus sekä kunnon lattiat. Mitkä em. ominaisuuksista löydät rautakaupan kevythirsipaketeista? Niinpä.

Helppous
Sinun tarvitsee vain kertoa, mitä haluat. Loppu hoituu meiltä. Valmis piharakennus puhelun päässä mökiltäsi.Vrt. tee-se-itse -rakennuspaketin ostoon; kuljeta peräkärryllä rautakaupasta, kanna tontille, tee pohjatyöt, hanki työkalut ja talkooporukka, rakenna monta päivää... Ja siltikin joudut ehkä tyytymään rakennukseen, joka ei aivan täysin istu mökkimaisemaan tai ole sopivan kokoinen.

Hinta
Edullisempi kuin ehkä uskoitkaan. Miksi? Me toimimme ilman välikäsiä, tehtaita yms. Hoidamme kaiken alusta loppuun itse; puutavaran hankinnan ja kaiken työn, ilman välikäsiä. Näin kokonaishinta pysyy järkevänä. Koska PIHArakennuksemme ovat yksittäiskappaleita, hinta on aina tarjouksen mukaan.

Tutustumiskäynti

Ensin kannattaa tutustua, eikö vain?

Tutustumiskäynnillä näette keitä olemme ja kuulette miten to...
Lue lisää »

Remontin osto-opas

Kotiremontin ostajan pikaopas

LATAA MAKSUTON PIKAOPAS!
7 askelt...
Lue lisää »

Takkasydän Keddy

Energiasydän vanhalle avotakalle

Säästöä lämmityskuluihin! Käytä kätevä&...
Lue lisää »