Pihla ikkunat ja asennus
Etusivu » Tuotemyynti » Pihla ikkunat

Meiltä saat Pihla ikkunat asennuksineen, helposti ja järkihintaan. Meillä myyjä ja asentaja on sama mies!

Pihlan mallistosta löydät ikkunat niin vanhan korjaamiseen kuin uuden rakentamiseen, kotona tai mökillä. Varma ja Termo -tuoteperheet tarjoavat kattavan valikoiman ikkunamalleja, runsaan värimaailman ja laajan lisävarustevalikoiman.  Varman ja Termon voit valita joko perinteisenä avattavana mallina tai kiinteänä versiona.

Pihla Oiva on edullinen perusikkuna, joka on saatavana välikarmittomana A-mallina. Oiva sopii mainiosti myös mökki-ikkunaksi.

Pihla ikkuna malli

Tarvitseeko talosi ikkunaremontin?

Teemme sen sinulle helpoksi. Aloitetaan arviokäynnillä ja tutustutaan toisiimme. Saat tarjouksen avaimet käteen -ikkunaremontista tai pienemmästä kokonaisuudesta.

Huomaathan, että meillä ikkunoiden myyjä ja asentaja on sama mies. Tiedät siis alusta loppuun, kenellä on vastuu remontistasi ja kenelle voi soittaa. Tämä palvelumalli on ollut asiakkaillemme erittäin mieluinen. Kaiken muun hyvän lisäksi, tämä palvelumallimme mahdollistaa erittäin tehokkaan kustannusrakenteen. Ikkunaremonttisi hinta pysyy järkevänä!

Voimme samalla tehdä kiinteistölläsi muitakin sisä- tai ulkoremontteja, kysy lisää!

Pihla ikkunat mallisto

Mallisto on laaja ja sieltä löydät varmasti tyyliisi sopivat ja teknisesti edistyneet ikkunat. Lisävarusteita ja värivaihtoehtoja riittää. Lue lisää esitteissä:

Pihla Termo ikkunat esite   Pihla Varma ikkunat esite   Pihla Oiva ikkunat esite

Tutustu ikkunamallistoon Pihlan sivuilla.

Pihla ikkunat valmistetaan mittatilaustyönä Ruovedellä. Korkean laadun takeena jokaiselle Pihla-ikkunatuotteelle annetaan 25 vuoden lahoamattomuustakuu.

Pihla ikkuna asennus

Tutustumiskäynti

Ensin kannattaa tutustua, eikö vain?

Tutustumiskäynnillä näette keitä olemme ja kuulette miten to...
Lue lisää »