REDi kalusteet
Etusivu » Tuotemyynti » REDi kalusteet

REDi Kalusteremontti

REDi Kalusteremontti on uusi tapa teettää kaikki kodin kiintokalusteisiin liittyvät hankinnat ja remontit, niin isot kuin pienetkin. REDi on palvelukokonaisuus, jonka tärkein tehtävä on järjestää asiakkaalle edullinen ja huoleton reitti valmiiseen lopputulokseen.

REDi ON ERILAINEN. REDi tuo ensimmäiseksi luoksesi hyvän remonttimiehen, jonka kanssa hoidat koko hankkeen valmiiksi asti. Ei erillisiä myyjiä, asentajia ja myymälöitä. Kaikki kalusteet ja kokonaispalvelu kotonasi - yhden henkilön kanssa!

REDi Kalusteremontti -palvelun suomalaisiin koteihin myy yksinoikeudella Kotifixi.

Kalusteiden mallistot ja valikoima

REDi kalustevalikoimaan kuuluvat keittiökalusteet, liukuovikaapistot sekä kylpyhuonekalusteet. Kaikki kalusteemme ovat korkealaatuisia ja tunnettujen tehtaiden valmistamia. Materiaalit ja mekanismit aina varmasti toimivia ja kestäviä.

REDi Keittiö - lue lisää tuotesivulta >>
REDi Liukovet ja kaapistot - lue lisää tuotesivulta >>
REDi Kylpyhuonekalusteet - lue lisää tuotesivulta >>

Henkilökohtainen palvelu kotonasi

REDi kalusteremontti on kolmea vaihetta vaille valmis:

1. Remonttimies tulee käymään. Tehdään mittaukset ja keskustellaan toiveistanne.
2. Remonttimies konsultoi suunnittelijaa. Suunnittelijamme auttaa sinua kalustevalinnoissa sekä tekee 3D kuvat ja piirustukset.
3. Remonttimies purkaa vanhan, asentaa uuden ja remontoi tarvittaessa muutakin.
4. Valmista tuli - ota käyttöön!

Aloita tästä heti - pyydä meidät käymään!

REDi on edullinen

REDi kalusteremontti on edullinen, koska palvelumallimme on niin nerokkaan tehokas. Meillä ei ole myymälöiden kustannuksia eikä myyjäarmeijan palkkakuluja, siksi myös kokonaisuuden loppuhinta on asiakkaillemme edullisempi. Silti pystymme tuomaan laatukalusteet, remonttimiehen ja kalustesuunnittelun henkilökohtaisesti suoraan kotiinne. Ylivoimaa helppoudessa ja hinnassa!

REDi on paikallinen

REDi:n toimittaa aina paikallinen ammattilainen. Palvelu on saatavilla koteihin jo suurimpaan osaan Suomea, katso tarkemmat yhteystiedot.