Takkasydän
Etusivu » Tuotemyynti » Takkasydän

Keddy Superkasetti takkasydän

Parasta laatua ja täysi asennuspalvelu

Markkinoiden laadukkain takkasydän, 100% valurautaa - 20v takuu! Parhaimmillaan voit tehdä tulet jopa alle viikon kuluttua tilauksesta! Meiltä saatte täyden asennuspalvelun, vaivattomasti ja luotettavasti.

Näin se asennetaan vanhaan avotakkaan

Katso selkeä asennusvideo alta. Pientalo ja Piha -lehti kuvasi videon ja kirjoitti ansiokkaan artikkelin asennuskohteestamme Kirkkonummella.

 

 

Keddy Superkasetti hinnasto ja esite

Klikkaa koko hinnasto kätevästi sähköpostiisi, saat sen muutamassa hetkessä. Hinnastossa takkasydämet ja kaikki varusteet sekä linkki esitteeseen. Syötä sähköpostiosoitteesi ja klikkaa nappia.

Sähköpostiosoite *

 

Superkasetteja on kaksi kokoa, sarjat 100 ja 200. Luukkuvaihtoehtoja on neljä, mallit 102, 103, 202 ja 203 ovat kaksiluukkuisia ja mallit 104, 105, 204 ja 205 ovat yksiluukkuisia (luukun aukeamissuunta on vasen). Ne sopivat sekä nurkkamalliseen että suoraan avotakkaan. Lasiluukut mallista riippuen kaksiovisina ja yksiovisena, valitse itse sinulle mieluisin. Valurautainen Superkasetti painaa joko 100kg tai 145kg, koosta riippuen. Voit mitata avotakkasi itse tai kutsua meidät tekemään mittauksen.

Lue koko tuote-esite: Keddy Superkasetti Takkasydän

Malli   Tyyli Teho Paino Hinta alk.
SK102 2-luukkuinen erkkeri 3-11kW 100kg 1830,00
SK202 2-luukkuinen erkkeri 3-14kW 145kg 2060,00
SK103 2-luukkuinen kaareva 3-11kW 100kg 1830,00
SK203 2-luukkuinen kaareva 3-14kW 145kg 2060,00
SK104 1-luukkuinen kaareva 3-11kW 100kg 1830,00
SK204 1-luukkuinen kaareva 3-14kW 145kg 2060,00
SK105 1-luukkuinen suora 3-11kW 100kg 1830,00
SK205 1-luukkuinen suora 3-14kW 145kg 2060,00

Vakiotoimitus sisältää takkasydämen, jossa lasitetut luukut asennettuna, kasetin jalat, saumausmassan, vuorivillaeristeen, liekinohjauspellin, liitosputkien tukijalan ja luukkujen irtokahvan. Asennus: perusasennus noin 300-400 eur, tarkan kokonaistarjouksen saat tutustumiskäynnin jälkeen. Asennustyöstä kotitalousvähennys! Pyydä meidät tutustumiskäynnille, se on maksutonta!

Energiasydän avotakkaan, säästät lämmityskuluja

Kokonaan valuraudasta yhtenä kappaleena valettu Keddy Superkasetti tekee avotakasta turvallisen, pitkään lämmittävän ja varaavan kiertoilmatakan. Se on huipputehokas, taloudellinen ja helppokäyttöinen. Vakuutena laadusta Keddy takkasydämillä on 20v takuu (ei lasiosilla). Superkasetit ovat myös CE-merkittyjä, joten ne täyttävät uudet tulisijoille asetetut päästövaatimukset!

Säädettävä lämmitysteho, kiertoilma lämmittää nopeasti

 Säädettävä palamisteho on 3-11/14 kW mallista riippuen, maksimitehon ollessa jopa 15 kW. Lämmittää 45-280/450m2. Kiertoilma lämmittää tilan todella nopeasti sytyttämisen jälkeen. Ei tarvetta odotella ensin kivimuurin lämpenemistä. Silti lämmittää säteilylämmöllään muurinkin, joka varaa osan lämmöntuotosta. HUOM: Hormiliitosputken ja hormin väli tilkitään palamattomalla vuorivillalla. Näin lämpö ei karkaa taivaalle, vaan kiertää huoneistoon. Savukaasut menevät putkea pitkin hormiin.

Superkasetin etusivulla, alareunoissa on kaksi ilmansäädintä, joita kääntämällä annostelet ilmaa palamiseen. Sytytyksen yhteydessä ja alkupoltossa annostellaan reilummin ilmaa, myöhemmin vähemmän. Toisaalta, jos haluat huipputehon lämmitykseen, pidä ilma-aukot koko ajan täysin auki. Pienempi ilman annostelu taas antaa pitkän ja tasaisen lämmöntuoton. Sopivalla säädöllä ja kuivilla koivupuilla iltalataus hehkuu vielä aamulla.

Superkasetin rakenne ja toiminta

Ilmankierto ja asennustapa: Hormiliitosputken ja hormin väli tilkitään palamattomalla vuorivillalla. Näin lämpö ei karkaa taivaalle, vaan kiertää huoneistoon. Savukaasut menevät putkea pitkin hormiin.
Olemme mitoittaneet Superkasetin kaikki yksityiskohdat jatkuvaan, reiluun käyttöön. Soveltuu erittäin hyvin myös kesämökin lämmitykseen. Se on huipputehokas, taloudellinen, turvallinen, supertiivis, huoltovapaa ja helppokäyttöinen.

Luja, turvallinen ja supertiivis

Superkasetit valetaan vahvasta, jämäkästä valuraudasta saumattomalla valutekniikalla. Tämä tarkoittaa ettei Superkasetissa ole pulteilla kiristettyjä liitoksia eikä hitsaussaumoja - se on kaasutiivis ja luja. Liikkuvia osia ovat vain luukut ja paloilman säätimet. Superkasetti on huoltovapaa.

Tehokas, nopea ja taloudellinen

Superkasetin laajan luovutuspinnan määrää, tehokkuutta ja nopeutta olemme vielä lisänneet tiheällä sisä- ja ulkopuolisella konvektiorivoituksella. Lämpö siirtyy välittömästi kasetin pinnoilla virtaavaan ilmaan, jolloin saadaan aikaan kiertoilmalämmitys. Se lämmittää nopeasti koko huoneistoa. Tämän lisäksi Superkasetti lämmittää säteilylämmöllään takan massiivista tiilimuurausta, josta lämpöä riittääkin sitten pitkään. Avotakka on muuttunut varaavaksi kiertoilmatakaksi.


Lue lisää takkasydämestä blogissamme: Takkasydän avotakkaan -säästä lämmityskuluissa.


Keddyn omat sivut: www.keddy.fi

Keddy Superkasetti hinnasto ja esite

Klikkaa koko hinnasto kätevästi sähköpostiisi, saat sen muutamassa hetkessä. Hinnastossa takkasydämet ja kaikki varusteet sekä linkki esitteeseen. Syötä sähköpostiosoitteesi ja klikkaa nappia.

Sähköpostiosoite *

 

Kaipaatko lisää lämmitystehoa, etkä halua purkaa vanhaa avotakkaasi?
Kokonaan valuraudasta yhtenä kappaleena valettu Keddy Superkasetti tekee avotakasta turvallisen, pitkään lämmittävän ja varaavan kiertoilmatakan. Se on huipputehokas, taloudellinen ja helppokäyttöinen. Vakuutena laadusta Keddy takkasydämillä on 10v takuu (ei lasiosilla).

Takkasydän Keddy

Energiasydän vanhalle avotakalle

Säästöä lämmityskuluihin! Käytä kätevä&...
Lue lisää »