Pihla ulko-ovet
Etusivu » Tuotemyynti » Pihla ulko-ovet

Meiltä saat Pihla ulko-ovet asennuksineen, helposti ja järkihintaan. Meillä myyjä ja asentaja on sama mies!

Ulko-ovet

Pihlan ulko-ovimallistossa on valittavissa kymmeniä erilaisia ovivaihtoehtoja levikkeineen, kullekin rakennukselle ilmeensä mukainen. Pihlan ulko-ovimallistoon kuuluu lisäksi näyttävät ja vankat ovivaihtoehdot takapihan sisäänkäyntiin: parvekeovet, terassiovet ja puutarhaovet.

Ulko-ovet mittatilaustyönä ja asennettuna

Jokainen Pihla ulko-ovi valmistetaan mittatilaustyönä. Voit määrittää ovesi mitat, kätisyyden, karmisyvyyden ja värin tarpeiden ja toiveiden mukaan. Oven lasiksikin on valittavissa useita eri vaihtoehtoja. Sopivilla malleilla, väreillä, laseilla, levikkeillä tai pariovilla sekä toivotuilla lisävarusteilla saadaan varmasti aikaan kaunis, rakennuksen arvoon ja tyyliin hyvin sopiva ulko-ovikokonaisuus.

Ulko-ovien mallit

Vahva ovilehti takaa erinomaisen lämmön eristävyyden; ovilehden sisällä on tuhdisti eristettä. Myös lasillisissa malleissa lämmöneristävyys on hyvä, sillä elementtinä on aina kolminkertainen selektiivinen eristyslasi.  Useimmat ovet ovat valittavissa sekä Varma-versioina että erinomaisesti lämpöä eristävinä Termo-versioina.

Pihlan ulko-ovi on suunniteltu vankaksi ja kestäväksi. Pihlan korkealuokkainen ulko-ovi toimii varmasti, pysyy suorana, on lämmönpitävä ja turvallinen eikä hätkähdä hankaliakaan sääolosuhteita. Pihlan ulko-ovella on 10 vuoden suoranapysymistakuu.

Tarvitseeko talosi uuden oven?

Teemme sen sinulle helpoksi. Aloitetaan arviokäynnillä, niin saat tarjouksen uudesta ovestasi asennuksineen.

Huomaathan, että meillä oven myyjä ja asentaja on sama mies. Tiedät siis alusta loppuun, kenellä on vastuu remontistasi ja kenelle voi soittaa. Tämä palvelumalli on ollut asiakkaillemme erittäin mieluinen. Kaiken muun hyvän lisäksi, tämä palvelumallimme mahdollistaa erittäin tehokkaan kustannusrakenteen. Oviremonttisi hinta pysyy järkevänä!

Pihla ovien mallisto ja lisätiedot

Mallisto on laaja ja sieltä löydät varmasti tyyliisi sopivat ja teknisesti edistyneet ulko-ovet. Lisävarusteita ja värivaihtoehtoja riittää. Lue lisää:

Pihla ulko-ovet     Parvekeovet ja terassinovet    Varastonovet      Liukuovet

Esitteet (pdf):

Pihla Termo ovet esite   Pihla Varma ovet esite   Pihla Oiva ovet esite

Pihla ovet