Tietoa Kotifixistä
Etusivu » Yritys

Kotifixi -remontti kotiisi

Kotifixi on kodin ja sitä ympäröivän kiinteistön remontointiin, huoltoon ja varusteluun keskittynyt yritysketju.

Lähiremontti - paikallinen ja joustava palvelu

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeintä ja ensimmäinen tavoitteemme. Remonttipalvelumme on hyvin monipuolista, ja toivommekin asiakkaidemme huomaavan, että kauttamme saa avun tai ratkaisun useimpiin kodin ja kiinteistön remonttiin ja kunnossapitoon liittyviin tarpeisiin. Me tarjoamme henkilökohtaisen palvelusuhteen. Haluamme olla luottohenkilönne kotinne remonttiasioissa ja olemme myös luottamuksenne arvoisia. Meillä asioitte aina yhden ja saman henkilön kanssa, remontin vastuuhenkilö on aina tiedossa ja tavoitettavissa.

Haluamme olla edelläkävijä alallamme

Tuomme palvelumme lähelle asiakkaitamme ja teemme asioinnin helpoksi. Valmiiksi mietityt palvelukokonaisuudet ja tuoteryhmät tekevät palvelumme helposti lähestyttäviksi ja käytettäviksi. Tavoitteemme on tuoda alueellinen lähiremonttipalvelu kaikkien ulottuville. Seuraa blogiamme ja tutustu facebook sivuihimme. Toimimme jo peräti noin 150:ssä kaupungissa ja kunnassa!

Fiksu remonttiammattilainen - Kotifixi Remonttimestari

Jokainen ketjumme yrittäjä on oman alueensa tunteva paikallinen ammattilainen. Toimintamme on organisoitu franchiseperiaatteella, kaikki toimipisteet ovat yrittäjävetoisia. Kotifixi on kotiremontoinnin franchisekonsepti.  Kotifixi uskoo omiin yrittäjiinsä ja yrittäjyyteen ja on päättänyt laajentua franchisingin avulla.

Ketjun toimintaa ohjaa ja kehittää Suomen Kotifixi ja siitä vastaa toimitusjohtaja Riku Santti. Suomen Kotifixi on Suomen Franchiseyhdistyksen (franchiseantajien jäsenorganisaation) ehdokasjäsen ja noudattaa sen asetuksia ja eettisiä säädöksiä. Lue lisää osoitteessa www.franchising.fi .

Kotifixi ketju laajenee vauhdilla - Remonttiapua koteihin ja työtä tekijöille.

Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehdessä artikkeli Kotifixistä - Lue koko juttu.

"Tuttu ammattimies tekee kunnolla"

Tutustumiskäynti

Ensin kannattaa tutustua, eikö vain?

Tutustumiskäynnillä näette keitä olemme ja kuulette miten to...
Lue lisää »